Venø Water Stars – Ø-Grandprix 2012

2-3. juni står der Venø Water Stars på rigtig mange windsurferes kalender, for her afvikles et af årets mest spændende aktiviteter.

Lærere og elever fra Venø Efterskole står klar med et rigtig flot program, der byder på både Freestyle, Ø-Grandprix og Speed fra Venø Havn i den vindsikre Limfjord.

 

Freestyle-disciplinen er en del af den danske rangliste. Distancesejladsen rundt om øen er en del af NeilPryde Ø-Grandprix, og Speed-disciplinen er et spændende tiltag, som starter kort efter ø-sejladsen.

 

I teorien kan man deltage i alle tre aktiviteter, men de fleste vil nok fokusere på en eller to aktiviteter og derudover hænge ud og nyde naturen på øen. Flest deltagere forventes til Ø-Grandprix sejladsen 2. juni rundt om øen, som er Danmarks ældste distancesejlads, og gerne har 50-60 deltagere til start.

 

Stævne-ansvarlig Ulf Ipsen lover at præmie- og sponsorpuljen bliver et sandt overflødighedshorn, som indebærer at alle deltagere tager hjem efter stævnet med flotte præmier. Derudover garanterer han aktivitet uanset vind- og vejrforhold. Man kan altså roligt sætte kursen mod Venø 2. juni uanset vejrudsigten.

Yderligere oplysninger findes på http://www.waterstars.dk/ og facebook/venø water stars

Tilbage til blog