Red Bull Storm Chase Mission 2

Så kom stormen som de har siddet og ventet på i Red Bull Storm Chaser HQ, og det så langt væk som Tasmanien. Prinsesses Marys home break lagde bølger til anden afdeling af Red Bull Storm Chase omkring Marrawah på den nordvestlige side af Tasmania.

Red Bull Storm Chase format: 10 af verdens bedste windsurfere udvalgt efter en web-afstemning deltog i den første mission i Brandon Bay, Irland. 6 stk gik videre til anden mission i Tasmanien som netop er blevet afviklet. Top 4 fra anden mission går videre til final mission hvor den endelige “King of Red Bull Storm Chase” kåres. Og hvor final mission foregår afgøres af stormene – Island, Japan, USA, Frankrig eller Spanien.

Se sammendrag fra Red Bull Storm Chase mission 1

To dage med op til ni meter bølger og mastehøjt skum da en storm fra sydhavet buldrede mod Tasmanien og gav de 6 deltagere noget at rive i. De 6 windsurfere som var gået videre fra første runde og gik ud i de ikke nemme forhold i Australien var Thomas Traversa (FRA), Dany Bruch (GER), Leon Jamaer (GER), Marcilio Browne (BRA), Julien Taboulet (FRA), Victor Fernandez (ESP).

De fire bedste der gik videre til final mission er:
1. Thomas Traversa (FRA)
2. Dany Bruch (GER)
3. Leon Jamaer (GER)
4. Marcilio Browne (BRA)

Se sammendrag klip nedenfor og pics nederst i artiklen.

 

brightcove.createExperiences();

 

Se mere på Storm Chaser hjemmesiden her

Tilbage til blog