WaterZ starter i dag

Hvad end du er til kitesurf, wakeboard, SUP eller surf så byder WaterZ på noget for enhver vandsportentusiast. WaterZ er en festival for vandsport hvor verdens elite, lokale udøvere og andre vandinteresserede mødes for at konkurrere og dele deres passion for alverdens vandsport

WaterZ afvikles i og omkring vestkystens danske vandsport-paradis Hvide Sande fra den 3. til den 12. September. Eventet byder på en række mesterskaber, hvilket betyder at verdenseliten indenfor vandsport lige nu er samlet i Hvide sande.

Indenfor windsurf kommer bl.a. to af verdens pt. bedste windsurfere, brødrene Tonky og Taty Frans fra Caribien. Fredag den 4. vises på storskærm i Hvide Sande en film om de to brødres vej til toppen af windsurfens elite. Udover konkurrencer og filmvisning byder ugen også på workshops og fest og masser af hyggeligt samvær med andre vansport interesserede.

 

 

 

Projektleder for WaterZ, Katrine K. Frandsen lover en uge fyldt med oplevelser for både erfarne og uerfarne,

 

 

”Der vil være noget at kigge på og deltage i for alle. Har man ikke selv prøvet kræfter med vandsport, er der også mulighed for det”.

 

På hjemmesiden HER kan du læse mere om hele WaterZ eventet og blandt andet tjekke ud, hvad der sker indenfor lige præcis din yndlings vandsport, hvad end du surfer med drage, sejl eller helt uden.

 

 

 

Tilbage til blog