Surf's up i Klitmøller

I weekenden var 18 glade piger og drenge rejst til Klitmøller i Thy for at prøve kræfter med surfing. Riders.dk havde i samarbejde med skiklubben Freelounge arrangeret en weekend til Cold Hawaii, hvor klubbens medlemmer kunne forsøge sig i de danske bølger.

foto// Mor tegner og fortæller

Alle deltagerne blev indlogeret hos Cold Hawaii Surfcamp i hjertet af Klitmøller, hvor der blev hygget, trænet balance på slackline, kørt på longboard, grillet og drukket en øl eller to. Vejrguderne havde sørget for perfekt dansk sommervejr til nordvest, hvilket vil sige 25 grader og sol. De ”nye” surfere kunne ikke have ønsket sig bedre forhold til at lære at surfe. En perfekt lille bølge, der dagen lang rullede ind over revet i Klitmøller.

foto// Jacob er glad…

foto// Anders napper en bølge…

foto// Der er kamp om bølgerne…

foto// Sofie giver den gas…

En perfekt weekend med massere af sol og glade mennesker. Alle deltagerne var enige om en ting – det var langt fra sidste gang, de havde prøvet kræfter med paddlesurf.

Læs mere om Cold Hawaii Surfcamp på http://coldhawaiisurfcamp.com/

Læs et tidligere interview med ejerne Vahine Itchner og Mor Meluka på http://riders.dk/surf/2011/06/21/israelsk-surfer-med-hjerte-for-cold-hawaii/

 

foto// Kristian og Frederik gør det de er bedst til…

foto// Ebbe har det for vildt!…

foto// Frederik overvejer om han skal i vandet eller drikke øl…

foto// Glade surfere på vej til vandet…

foto// Anders på slackline…

foto// Klitmøller by night…

foto// Ingen fest uden BOWLE! Christina hiver den!…

Tilbage til blog