På surfcamp i Portugal

af Jacob Gaston, Riders.dk

Vil du lære at surfe eller kender du nogle, der kunne tænkte sig det? Så er Portugal et godt bud på en destination, hvor du kan nyde varm luft, varmt vand, sol og lækre bølger.

Portugal har mange gode surfsteder, men et af bedste er området omkring Peniche. Peniche er en halvø, som strækker sig ud i Atlanterhavet. Denne halvø byder på flere forskellige strande med meget kort afstand mellem hinanden og dette betyder dermed, at du altid kan finde bølger af god størrelse, passende til dit niveau og med offshore vind.

Vil du have råd til hvor du skal surfe? Følges med andre til stranden? Tage surf lektioner? Eller vil du bare nyde området for dig selv? Så er Baleal Surfcamp et godt bud på et sted at bo.

Baleal Surfcamp byder på det hele. For dig, som rejser alene eller med en ven og vil møde nye mennesker og have det sjovt, har Baleal Surfcamp et hostel hvor du kan bo. Deres hostel ligger 2 minutter på gåben fra hovedstranden, hvor lektioner foregår hver dag. Ønsker du at bo mere privat, tilbyder de også lejligheder. Her deler man lejligheden med to andre og har sit eget private dobbeltrum. Dette er idealt for dig, der vil nyde området og lære at surfe samtidig. Lejlighederne ligger 5 min fra hovedstranden.

Den sidste mulighed er for dig, som ønsker luksus!! Her bliver du indkvarteret på et lokalt golfresort, men har mulighed for at tage lektioner hos Baleal Surfcamp hver dag.

Udover daglige surf lektioner, som tilbydes af dygtige og certificerede surfinstruktører, byder campen også på massage og yoga. Stemningen hos Baleal Surfcamp er afslappet og hyggelig. Du kun kan få en god ferie, med mange af nye bekendskaber, oplevelser og forbedrede evner i surfing. Der tilbydes grillaften hver fredag og som den eneste camp i området har deres hovedsæde placering  midt på stranden, hvor du kan sidde og nyde en øl efter dagens strabadser. Om sommeren er der også fester i deres bar på stranden, hver weekend.

Da riders.dk besøgte campen, var det en fantastisk uge med massere sol, sand og bølger.

Gå ind og tjek deres hjemmeside: www.balealsurfcamp.com for info omkring hvilke pakker de tilbyder og find ud af hvilken en, der passer dig.

Tilbage til blog