Konflikt og stormøde om SUP i DK

Som vi skrev i går her på Riders.dk er der opstået en mindre splid omkring organiseringen af SUP i Danmark. Kort fortalt er der lige nu to initiativer til organiseringen af SUP hvoraf det ene udspringer fra rafting folk gennem DSRF, Dansk Surf og Rafting Forbund (tidligere Dansk Rafting Forbund) og det andet udspringer fra et par surfere gennem SUP Org. Danmark.

Folkene bag de to initiativer kender hinanden og var sidste år i dialog om samarbejde men det er på et tidspunkt skredet ud hvorfor der nu er tvivl om kursen fremadrettet.

Det kan undre at der pludselig opstår kamp om at få lov at lave frivilligt arbejde i DK og organisere en flok SUP’ere men det er faktisk en af verdens hurtigst voksene sportsgrene, så der kan hurtigt være sponsorpenge og medlems kroner at hente.

Men i morgen torsdag den 16. maj kl. 19:00 afholdes et stormøde om SUP i Danmark på 3 lokationer, i Brøndby i idrættens hus, i Middelfart og i Århus. Initiativet kommer fra SUP Org. Danmark med støtte fra Dansk Sejlunion og Dansk Kano- og Kajak Forbund.

Jakob Færch formand for DSRF melder dog at de vil være deltagende til mødet “DSRF deltager ved mødet. Vi vil gerne se/høre hvad intentionerne og ideerne er med mødet og hvad DKF, DS og SUP org. har i tankerne!”

Lars Helmersen der er en af initiativtagerne  til SUP Org. Danmark og mødet torsdag udtaler ” Vi er glade for at vi har fået lov til at afholde dette stormøde i Idrættens hus (og i eksisterende klublokaler rundt i landet).  Vi håber at alle de aktive i SUP Danmark vil dukke op og deltage i mødet, det er et åbent møde hvor alle kan tilmelde sig.

Vi har aftalt med dem som inspirerede os til at lave dette arbejde i starten af 2012 at vi ville afholde et stormøde hvor SUP org arbejdet kunne præsenteres og hvor de alle de aktive kunne stille spørgsmål og komme med feedback. Det ser jeg meget frem til og det tror jeg også de aktive gør ;-)”

Arrangørerne af mødet har lovet at alle der dukker op kan delateg og være med, lige meget om man har nået at tilmelde sig eller ej.

Læs mere om mødet her på Facebook https://www.facebook.com/#!/events/590428770982001/?fref=ts

 

Tilbage til blog