John John Florence – er det hans år?

I midten af ASP sæsonen sidste år, kvalificerede John John florence sig til ASP touren. Den 20 årige blonde dreng, som er opvokset med Pipeline i sin baghave, gjorde sin debut i Hurley Pro Testles i starten af september. Efterfølgende gjorde han sig bemærket i samtlige events resten af 2011. Prikken over i’et kom da han i December 2011 tog den samlede sejr i Vans Triple Crown. Han blev dermed den yngste til at vinde de tre konkurrencer på Hawaii i løbet af vinteren.

Lørdag morgen(dansk tid) vandt han 6star eventen Telstra DrugAware Pro i Western Australia. En event, som er en del af den sekundære surftour WCT, men som havde et stærkt felt, bestående af verdens bedste surfere.

 

Der har været snakket meget om Kolohe Andino, Evan Geiselman, men er det mon John John, der bliver den første af den unge gruppe amerikanere, der tager en sejr på ASP touren i år? Hans selvtillid er i top og med den i bagagen, er John John en mand man holde øje med.

 

 

Hold øje med John John i den næste event som er Rip Curl Pro Bells Beach. Denne event foregår fra d. 3-14 April. Påskeferien er reddet.

Livesurfing hver nat  http://live.ripcurl.com/?bells2012#popup-1

 

Af Jacob Gaston, Riders.dk

Tilbage til blog