GoPro Hero7: Alt hvad du har brug for at vide

I krigen mod de store kameraer og smartphones, har GoPro udviklet et nyt kamera, som samler det hele i den lille maskine.

GoPro lancerede i torsdags deres nye kamera, godt et år efter sidste lancering. Det kommer nok ikke som en overraskelse at GoPro har lanceret et nyt kamera og at det derfor kribler lidt i fingrene for at vide dens funktioner. Men hvad er nyt?

 

Som tidligere udgaver er kameraet vandtæt ned til 10 meter, uden et vandtæt hus // Foto: GoPro.

 

GoPro Hero7 Black

Som noget nyt kan legetøjet fange dine videoer i HyperSmooth, hvilket gør kameraet til det mest stabiliserede kamera på markedet, uden en gimbal, ifølge GoPros Founder og CEO Nicholas D. Woodman. En anden ny feature er forbedringen af TimeWrap, altså timelaps. Ved GoPro Hero 6 blev timelaps sammensat af billeder, hvor det nye kamera fanger timelaps som video, hvilket gør at resultatet ender med at være mere flydende sammensat.

Derudover er touch skærmen forenklet, hvor styresystemet nu har tre funktioner; Video, Billede eller TimeWrap. Dette betyder at du sparer tid, når kameraet skal i brug og indstilles. Fotografering og audio har også fået en opgradering, hvilket man kun kan glæde sig til.

 

SuperFoto funktionen gør filtre til en forældet feature // Foto: GoPro

 

Konkurrent mod mobiltelefonens kamera?

Akkurat som GoPro Hero 6 kan det nye kamera lytte til din stemme ved stemmeaktivering, hvor handsfree for alvor er blevet til virkelighed. Foruden stemmeaktivereingen har GoPro tilføjet en ny funktionsevnen, nemlig Live Streamning, hvilket betyder at du kan sende dit run direkte ud til dine venner og familie. Herunder kan videoer og billeder tages fra en vertikal vinkel/portræt. Dette kan sammenlignes med at tage video/fotos med din telefon i portrættilstand.

  • 4K60FPS og HyperSmooth stabilisering
  • 12 MP med SuperFoto
  • Vandtæt til 10 meter uden hus
  • Stemme aktivering
  • Touch display
  • Pris: 3.399,- DKK ved forudbestilling

 

Kameraet fås også i hvid og sølv, hvor funktionerne differentiere. Læs mere HER.

 

 

 

Tilbage til blog