Fantastiske Fuerteventura – Et freestyle mekka

Drømmer du også om pandekage fladt vand og konstant vind? Andreas Larsen har for 3. sommer i træk besøgt den vindsikre ø:

For tredje sommer i træk blev freestylegearet pakket, og gjort klar til en tur til Fuerteventura. Vildt vindsikkert, pandekageflat vand og sol hver dag.

Kalle, Mads og jeg selv tog afsted fra Hamborg, efter en køretur fra Sydfyn, på godt 5 timer, i den gamle ‘Dude mobile’. Vi fløj med Air Berlin, og selvom vi havde et par kilos overvægt, slap vi nemt igennem tjek-ind.

Der er perfekte spots både til øvede og begyndere. Her ses Mads, som kun har prøvet det et par gange og Molly på 9 år, ved en af de mange laguner på the north shore.

Mads træner i en af de mange laguner

 

Molly 9 år giver gas

Jeg var så heldig at få fat i de nye Freestyle pro’s fra Hotsailmaui. Virkelig fedt sejl, som er sjovt at sejle med! Det er et 100% freestyle sejl med masser af power, der er nemt at dukke til backwinded moves. Rigtig stabilt i owerpoweret situationer, så jeg har næsten kun stået 4,4 hele turen

Fik også mulighed for at prøve et af Witchcrafts freestyele boards. Det var virkelig dope, noget kortere end mit gamle starboard, fra 2008… 15 cm, Så det var virkelig nemt at spinne rundt i movesne.

Witchcraft proto frestyler

I lufthavnen ved Puerto Del Rosario på Fuerte, blev vi hentet af Marie-Claire, som har et campervan-udlejning. En lang transporter, med plads til Sejl, mast og bomme, under sengen og plads til boards på taget. Den er indrettet med gasblus til madlavning, Vandtank med bruser, kølebox, seng og mere behøves man jo ikke.

Vanen udgør et udemærket hotel!

En mega fed tur, Med masser af vind. Forstuvede Godt nok foden med en lille uge tilbage af ferien. Så den sidste tid blev brugt på the northshore, i den lille surferby Lajares, hvor min buddy Kim bor. Her er der rigtig fede wavespots både til windsurf & paddlesurf. snorkling, sightseeing og så havde vi også tid til at klippe en lille film sammen.

Riders givet et shoutout til Andreas og resten af holdet fra Sydfyn, det lyder som om de har haft en maks fed tur!

[vimeo]http://vimeo.com/46300750[/vimeo]

 

Tilbage til blog