Dion Agius.. dokumentar

Alle professionelle surfere med respekt for dem selv har en blog. En blog hvor der ligger billeder og videoer fra deres surf oplevelser. De enkelte der har råd til det, har deres egen personlige filmmand med rundt i hele verden, for at fange alt på på film. Det er denne trend, som flere og flere surfere bliver tiltrukket af. Mange opgiver at deltage i konkurrencer fremfor  freesurfing, hvor de selvpromovere sig igennem deres  blog.

 

Dion Agius var første mand, der valgte konkurrencerne fra, fordi han så et potentiale i internettet, som en måde at promovere sig selv og sin surfing på. I samarbejde med sin sponsor Globe, startede han for nogle år siden Tv/Dion. Dette var en hjemmeside hvor han ugentligt lagde videoer op, som viste hans liv rundt omkring i verden i jagten på bølgerne. Han fik endda sin bedste ven Beren Hall ansat til at filme det hele.

I dag har han startet en foto blog: Proxy Noise og et tøjmærke. Derudover har han medvirket i flere forskellige film projekter, som f.eks. ModernCollective.

 

Projektet Whatyouth, som ledes af Kai Neville, instruktøren fra ModernCollective, har lavet en dokumentar om Dion i 4 dele. Den kan anbefales og gå ind og se.

Følg linket til første episode af dokumentaren:

http://www.whatyouth.com/2012/05/29/dion-agius-part-1/?id=1278

 

af Jacob Gaston, Riders.dk

Tilbage til blog