Darkblue Open 2012

Darkblue Open 2012
Så nærmer tiden sig til Danmarks største straight up surf event. Darkblue Boardshop fra Helsingør er sammen med OH DAWN og WEST wet suits gået i spidsen, for at danske surf afficionados igen i år får en weekend, hvor de kan vise deres værd i Vesterhavet og konkurrere, om hvem der har pjækket mest fra skole eller arbejde i årets løb.
Det hele vil gå ned i Vorupør i weekenden den 6.-7. oktober med efterfølgende weekend(13-14) som backup, hvis vejrguderne skulle vælge at vende tommelfingrene nedad. Ifølge DMI ser det nu ud som om at datoen holder. Varslingen fortæller i hvert fald, at vinden gerne skulle give os, hvad vi kommer for. Nemlig bølger!
Blandt deltagerne bør man nok holde øje med Hartkopp brødrene, Kasper Kvist og Victor Rosario, som blandt andre vil gøre deres for at levere et godt show.
Om du skal deltage eller bare vil kigge på, så er dette event bestemt ikke noget, man vil misse. Efter konkurrencen vil Klochs spisested sørge for kolde øl og dejlig mad til en god pris. Så hop op på cyklen, eller skulle du bo på en af øerne så start gryden og kom og vær med til en dag i surfens ånd og who’s who indenfor dansk bølgeridning.
vi glæder os meget til dagen
/Riders
Tilbage til blog