Dansk online platform hjælper dig med at leje udstyr worldwide

YoooWe er en hjemmeside for surfere, skiere, boardere af alle slags der ønsker at leje eller udleje sit udstyr eller måske møde nye venner!

Hjemmesiden der oprindeligt startede som en kandidatafhandling på Copenhagen Business School begyndte, som så mange virksomheder med et problem en af medstifterne havde: ”Jeg var på ferie i Israel, hvor der var perfekte bølger i to timer, og der var kun én surfer ude. Det var simpelthen ikke til at finde et board noget sted. Et par uger efter løb jeg en tur og reflekterede over min oplevelse i Israel, og hvor stort et spild det var, at jeg selv havde en masse grej derhjemme, som sjældent blev brugt grundet manglede tid. Det var start skuddet til YoooWe.”

Platformen tillader altså nemt folk der står og mangler grej et eller andet sted af i verden at søge efter det blandt lokale, og de lokale kan omvendt lave annoncer med deres udstyr og på den måde står de dyre ski ikke og samler støv. Servicen kan sammenlignes med AirBnB, bare med udsyr til ekstrem sport.

Fieberbruun-8

Så hvis du f.eks. gerne vil prøve kitesurfing og dine venner ikke har en ekstra kite, kan du måske leje dig til en på YoooWe, uden at skulle gå gennem en kiteskole og være afhængig af åbningstider og beliggenhed.

Læs mere og bliv gratis bruger af YoooWe på deres hjemmeside: www.YoooWe.com

 

Fotos tilhører Troels Iversen – www.troelsiversen.com

 

Tilbage til blog