Tag på sommercamp med Danmarks bedste trænere i freestyleski, snowboard og MTB

Brænder du for at blive bedre i snowparken og at færdes i sneen generelt? Eller er du mere til downhill mountainbike og drømmer om at blive bedre på denne?  Tag med Din Camp til Tignes og få en anderledes sommerferie.

 

I uge 29 vil Din Camp give dig mulighed for at få en anderledes og action præget sommerferie med undervisning i freestyleski, snowboard og/eller downhill mountainbike i franske Tignes. Danmarks bedste og mest kompetente trænerteam står klar til at undervise alle niveauer, og derudover vil der være et hav af sociale eftermiddagsaktiviteter, såsom trampolintræning, videotræning, fodboldturneringer, filmaften, volleyball, vandrampetræning mv.

 

Hvad: Camp med henblik på freestyleski, -snowboard og downhill Mountainbike
Hvor: Tignes, Frankrig (De franske alper)
Hvornår: Uge 29 (Fredag 14. juli til søndag 23. juli)

 

Der tilbydes tre forskellige camps:

 

Din Snow Camp

Er en freestyleski- og snowboardcamp for dig, der er fyldt 14 år og gerne vil udvikle dig i snowparken. På Din Snow Camp får du undervisning af Danmarks mest kompetente trænerteam. På ski vil du blandt andet blive undervist af Thomas Trads, som er den regerende Danmarksmester i Slopestyle og Big Air for 3. år i træk. Din Snow Camp holder til i Tignes Snowpark som har et væld af både små og store hop, samt lette til teknisk svære obstacles, så der vil altid være noget, som passer lige præcis til dit niveau.

 

 

Din Bike Camp

Din Bike Camp er en downhill Mountainbike camp for dig, der drømmer om at udvikle dine evner i bikeparken samt på trails. Din Camp giver dig chancen for at køre downhill mountainbike i en hel uge på en uendelighed af trails i fantastiske Tignes. Glæd dig til at udvikle dig helt vildt, komme til at flyve ud over hop og fræse rundt sammen med andre mountainbikeentusiaster.

 

 

Din Combi Camp

Hvis du er til det hele, både sne og sol, ski/snowboard og mountainbike, er der også en mulighed for det. Med Din Combi Camp kan du nemlig få mulighed for at gøre begge ting. Her vil du få 5 dage med undervisning i snowparken og derudover 2 eftermiddage med undervisning på downhill mountainbike på de mange trails og i bikeparken.

 

Læs mere om pris, indhold og tilmelding på hjemmesiden: www.dinfreestylecamp.dk/uge-29/
Samt se mere på Facebookeventen lige HER.

 

Genlæs artiklerne fra sidste års Din Camp:

Tilbage til blog