SNB DM 2013 – Dåsejam

Hvordan skal man beskrive hvordan vi har det? Man kan altid lege ”internet” og hashtage sin vej igennem søforklaringer med #nicetime, #crazynice eller #hotdogsogmangegladeansigter. Egentlig så har vi det virkelig godt, og uden sammenligning var dagens #dåsejam blot en understøttelse af den fælles fornemmelse som summede i parken, nemlig at vi havde #thetimesofourlifes. Ikke ubegrundet, virkede alle virke entusiastiske omkring dagens oplevelser og det var som om, at alle havde lyst til at smagen en tår af dåsen.

Men ærligtalt. Dagens jam-session bestod endnu engang af et håndgribeligt enkelt setup; en forstørret dåse 54:1, hotdogs på grillen og fede præmier fra eventets sponsorer. I samlet flok mødtes vi alle kl 13 som aftalt i ”main park” (rettelske fra de sidste par dage, hvor vi fejlagtige har omtalt ’spottet’ ’frontyard’), og efter 3 forskellige best tricks, havde vi en vinder. Klaus xx vandt et #GoPro kamera, efter et velfortjent xx. Samlet set var der masser af anderkendte håndtegn fra de mange deltagere, som f.eks. da Olauf smed en ’bonk 540’ fra boksen til transfer, der var hele parken på sit højeste.

DM i snowboard har udviklet sig igennem årene udfra, tricksne er blevet større, stilen bedre og selskabet mere indbydende. Flere og flere er kommet til fra nær og fjern, og de tilstødende som hver især sætter de deres eget præg på stilen omkring den danske måde at stå på snowboard vidner om en rivende udvikling indenfor den danske snowboard scene. Vi kan blive ved med at beskrive hvordan folk er flest, men som H.C. Andersen sagde: ”et billede siger mere en 1000 ord”. Her kommer dagens edit.

[vimeo]http://vimeo.com/63614460[/vimeo]

Af Magnus Kirchheiner

 

Tilbage til blog