Riders.dk MONEYFRAMES! – successen gentages i 2017

Vi gentager successen fra de sidste to år og afholder igen Riders.dk MONEYFRAMES ! I kan allerede nu begynde at klippe jeres fedeste 15sekunder sammen til et svedigt edit. Vi slutter sæsonen af med at se jeres edits og feste til den lyse morgen på Søhesten d. 10 juni! 

 

For tredje år i træk afholdes der Riders.dk MONEYFRAMES!. MONEYFRAMES! er en konkurrence, hvor alle, der har opholdt sig bare lidt i sneen i løbet af vinteren, kan indsende deres bidrag og deltage i konkurrencen om fede præmier.

 

Sidste års vinder af publikumsprisen Johan Duus // Foto: Nicolaj Búk

 

Men hvad er Riders.dk MONEYFRAMES egentlig? 

Riders.dk MONEYFRAMES er en videokonkurrence, hvor den eneste regel er, at videoen har en varighed på 15 sekunder – hverken mere eller mindre. Derfor er det vigtigt at udnytte hvert sekund fuldt ud. Om du bedst til at redigere, har du kørt nogle vilde linjer, eller har smidt et vildt trick, så klip det hele sammen til de fedeste 15 sekunder og deltag i konkurrencen om lækre præmier.

 

Hvor, hvornår og hvordan?

  • Lørdag d. 10 juni 
  • Søhesten – Sølvgade 103, 1307 København
  • Bidrag kan indsendes fra mandag d. 15. maj. Hvor også yderligere info omkring indsendelse, krav og lignende kommer online!

Dog skal der gøres opmærksom på, at der kun må indsendes én video pr. person og samme person må ikke medvirke i flere bidrag. Ligeledes gøres der opmærksom på, at ingen fra Riders.dk redaktionen eller tilknyttet familie og samlevere kan deltage. Videoen må ikke offentliggøres før Riders.dk MONEYFRAMES! 2017.

 

Tilbage til blog