Postkort fra Rasmus DJ’s Freestyle Sommercamp

 

Traditionen tro er der hver sommer freestylecamps for ski og snowboard på alpernes gletsjere. En nyhed denne sommer er dog en camp på dansk jord – stablet på benene af Rasmus Dalberg Jørgensen som har adskillige medaljer fra DM i bagagen og mange års erfaring i undervisning på Din Camp. Og begrundelsen for en camp på dansk jord er klar:

 

Det er fedt at stå på ski og køre park en uge om året, men jeg ønsker og håber, at der er flere, som vil se freestyle som en sport, der kan og bør trænes hele året. Jeg har trænet freestyle hver sommer de sidste 10 år, og det kan godt være lidt ensomt og svært at finde nogen at træne med, så jeg håber at skabe et træningsmiljø i Danmark og inspirere andre til at træne og tænke freestyle som en sport.

 

Campen startede i mandags, og de to første dage bød på backyard setup, trampolintræing, styrketræning samt mountainbikekørsel i Hareskoven. I dag var turen det kommet til vandrampetræning i Frederiksværk hvor det perfekte sommervejr indbød til at skubbe sit niveau til nye højder.

 

I morgen, torsdag, er det sidste dag på campen hvor der med en åben session er mulighed for alle at komme og prøve backyard setuppet. Det er fra kl. 14.30 og adressen er Poppel Allé 14 i Hareskoven.

 

Vi holder selvfølgelig øjene åbne og poster en video hvis denne skulle komme, men ellers kan I her nyde et par skud fra vandrampen i dag.

 

DCIM105GOPRO
DCIM105GOPRO
DCIM105GOPRO
image (9)
DCIM105GOPRO
DCIM105GOPRO
image (8)
Tilbage til blog