One&More vinder pris til D.A.F.F.

Den danske ski og snowboardfilm ”One&More” tog Danmark med storm efter en udsolgt premiere i september og modtog efterfølgende skamros fra alle afkroge af miljøet. Nu får filmen endnu et kvalitetsstempet – i går vandt den nemlig en pris til D.A.F.F.

 

Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F. ) viste sin første film for over 20 år siden og kan således bryste sig med at være én af Europas ældste adventure film festivaler, der siden 1996 har haft en vision om at vise tidens bedste adventure film i danske biografer og samtidig være et samlingspunkt for den danske adventure- og actionsport film scene.

 

D.A.F.F. foregår netop i denne weekend i Cinemateket i København, hvor festivallen udover at vise en masse fede danske- såvel som udenlandske film på det store lærred, hylder de absolut bedste film til det traditionsrige og prestigefyldt awardshow. Nomineret i kategorien ”Årets danske actionsport film” var ski- og snowboardfilmen One&More, af Anders Von Holck og Frederik Højgaard. Filmen tog Danmark med storm efter en udsolgt premiere i september og modtog efterfølgende skamros fra alle afkroge af miljøet.

 

Efter en intens spænding i Cinematekets sal blev det klart, at One&More nu fik et ekstra kvalitets stempel på toppen af kransekagen, nemlig som vinder af “Årets danske actionsportsfilm 2016”. En titel som betyder meget for Anders, der både har filmet, klippet og produceret hele filmen:

 

Det er en kæmpe anerkendelse af det arbejde vi har lavet. Det fastslår at genren ikke er død, og at vores sats på at publikummet nok skulle være der, bar frugt. Og så er det overdrevet fedt at vinde i blandt klatre- og løbefilm der trods alt ligger lidt mere til højrebenet for en festival som D.A.F.F.

 

Vi ønsker drengene bag et kæmpe tilllykke. Du kan selv se One&More gratis på watchoneandmore.com samt genlæse alle vores spændende artikler om projektet underneden.

 

GENLÆS VORES TIDLIGERE ARTIKLER OM ONE&MORE HER:

 

Tilbage til blog