Om en uge går det løs til DM i Freestyle ski og snowboard

Om præcis en uge går det løs i norske Ringkollen Parken, når Danmarksmesterskaberne i freestyle ski og snowboard finder sted. Det bliver noget af en sæsonafslutter fyldt med sol, masser af glade mennesker, slush, kreative sessions og lækre forårsbeats. Riders.dk er med hele vejen.

 
DM UGEN
Det er andet år i træk at der bliver organiseret et samlet danmarksmesterskab i ski og snowboard siden 2008. Arrangørerne bag danmarksmesterskaberne er glade for at afholde endnu et event, som samler hele ski- og snowboardmiljøet til en sjov og intens uge i sneen. Danmarksmesterskaberne udfolder sig fra d. 2.-10. april, og byder op til masser af træning, kreative sessions, sprøde grillpølser og tre store konkurrencer. Om aftenen er der fællesspisning og sociale happenings. Det tegner med andre ord til at blive et brag af en uge!

 

PROFESSIONELT SETUP 
Danske Christoffer Hove overtog Ringkollen Parken for halvandet år siden og er endnu engang stolt over at lægge snowpark til de danske mesterskaber. Ringkollen Parken er kendt for at kunne levere et ekstremt gennemført konkurrence-setup, og har i denne sæson blandt andet lagt park til events som Norgescup i Snowboard, Springmeltdown2016 og Fantaplaypark. Det profesionelle Shaperteam på Ringkollen Parken er allerede nu gået i gang med et kreativt konkurrence setup til årets Slopestyle course, så deltagerne har noget at glæde sig til!

 

 

TRE DISCIPLINER – TRE DANMARKSMESTRE
Deltagerne kan dyste i tre forskellige ski- og snowboard discipliner: Slopestyle, Big Air samt Ski- og boardercross. Det bliver spændende at se hvem der i år løber med titlen som de nye danmarksmestre. Årets storfavorit på skisiden er Rasmus Dalberg Jørgensen da Thomas Trads desværre ikke deltager. Rasmus får dog uden tvivl kamp til stregen af nye løbere på scenen som f.eks. Anders Secher og Nicolai Dencker. På damesiden ligger Isabella Tvede-Jensen godt til at tage topplacering efter en stærk sæson i Ischgl. Hos herrer snowboarderne er en favoritterne Sune Buschmann desværre ude med en skade, men en masse andre riders som f.eks. tidligere danmarksmester Rasmus Brøgger, Mikkel Jørgensen og Marius Hansen vil ligeledes være værd at holde øje med.

 

ET DM FOR ALLE
Mesterskaberne er en mulighed for den voksende danske elite for at vise sig frem. Men det er i lige så høj grad en uge, hvor alle uanset niveau kan komme og blive inspireret, lære nye tricks og forhåbentlig få endnu mere lyst til at blive bedre. DM i freestyle ski og snowboard er nemlig et event, hvor der er plads til alle, ligegyldigt om man vil konkurrere, hygge, eller heppe. Hvis du har lyst til at være med til et brag af en sæsonafslutter, er der stadig pladser i bussen. Har du svært ved at rive en hel uge ud af kalenderen, er der også mulighed for en kør-selv weekendtur. Se meget mere om de forskellige muligheder på http://snowevents.dk/athletes og læs meget mere om eventen på http://freestyledm.dk

 

FØLG MED PÅ RIDERS.DK UNDER DM UGEN
Riders.dk er selvfølgelig selv på pletten og dækker DM fra første pakket her på sitet samt på vores instagram @ridersdk. Læs også hvad der gik ned til sidste års DM:

 

 

 

PROGRAM FOR DM UGEN

FreestyleDM_program_ridersdk_small

Top- og forsidebillede: Emil Brandt

 

 

 

Tilbage til blog