Gletcherskiløb i Sölden

 

Hvis ventetiden efter sne bliver for lang, tilbyder Sölden gletsjerskiløb og muligheden for at tyvstarte vintersæsonen.

Sölden har, grundet sin høje beliggenhed på op til 3.340 m, snegaranti fra november på de to gletsjere Rettenbach og Tiefenbach, som tilsammen tilbyder 20 km² velpræperede pister. De to gletsjere er forbundet af to tunneler, som gør det hurtigt og nemt at komme fra det ene område til det andet bade I bil og på ski.

Hvor Tiefenbach gletsjeren med sine brede og lange pister med moderate hældninger er ideel til begyndere og tekniktræning, har Rettenbach et mere udfordrende område til de mere øvede, de to gletsjere udgør derfor sammen et komplet område, med noget for enhver smag.

 

Den erfarne skiløber Maya Casier udtaler: Gletsjeren i Sölden er et af mine favoritområder, fordi der er rigtig god mulighed for at træne teknik før sæsonen for alvor starter, jeg har været der flere gange, og har altid været positivt overrasket’.

 

Sölden er en god mulighed for førjuls skiløb, de to gletsjere kan sammen være tilfredsstillende for en uges skiløb, hvis man er heldigt at der kommer sne åbnes resten af området yderligere, så der er garanti for sne allerede i november lige meget hvad.

 

Fra første december åbner hele området, hvor Sölden med BIG3, som det første skiområde i Østrig har tre bjergstationer over 3000 meters højde forbundet med lifte.

 

 

 

 

 

Tilbage til blog