Freestyle DM og Snowboard DM genforenes

En breaking news pressemeddelse er netop tikket ind i Riders.dk indbakken! For første gang siden 2008 har folkene bag Danmarksmesterskaberne i freestylski og snowboard valgt at slå sig sammen og lave et samlet danmarksmesterskab!

 

Dette sker efter en årrække hvor de positive erfaringer fra bl.a. Din Camp, CPH Open og Underground Jib Arena gør at arrangørerne føler sig overbevist om at de to miljøer, i virkeligheden ønsker at komme hinanden nærmere. De to bagmænd Nikolaj Vang og Christoffer Hove har derfor valgt at slå sig sammen for, at skabe de aboslut fedeste rammer for afviklingen af de nationale mesterskaber i disciplinerne Slopestyle, Big Air, Boardercross og Ski cross.
Arrangementet vil blive skudt af i Uge 10 og vil naturligvis foregå i Christoffer Hoves egen baghave, Ringkollen Parken. Med sig har de to rutinerede herrer, et par velkendte ansigter fra den danske ski og snowboard scene, nemlig Maya Casier og Ruben Harbo. Sammen har disse fire sat sig for, at skabe et event hvor de 3 F’er; freestyle, fællesskab og fest er de absolut vigtigste elementer.

 

Riders.dk har dækket både freestyle DM og Snowboard DM utallige gange, og vi glæder os meget til denne genforening. Stay tuned på for flere updates!

 

01_11 [1600x1200]Ringkollen åbnede i weekenden – vi glæder os til uge 10! // Foto: Christoffer Hove

 

Tilbage til blog