Freeride DM 2017 – er du klar?

Om en uge rejser vi tilbage til de sneklædte bjerge for at dække Peak Performance & Head Freeride DM 2017. Denne gang skal vi dog ikke mod det franske men mod de østrigske alper i Tirol, nærmere betegnet Fieberbrunn i Pillerseetal. Som det eneste danske medie har Riders.dk været med til de danske freeride mesterskaber siden starten tilbage i Les Deux Alpes i år 2008. Vi glæder os som altid til årets hyggeligste skievent.

Ny destination
For første gang i Freeride DM’s historie skal vi til en destination udenfor Frankrig. Fieberbrunn har dog afholdt Freeride World Tour og Freeride Junior Tour konkurrencer, så stedet er verdenskendt for deres fantastiske freeride terræn. Riders.dk var på besøg i området for to vintre siden, og vi var helt vilde med området. Du finder alt fra lækkert træskiløb til store bjergsider. Det er et frisk pust til Freeride DM, hvilket vi ser utrolig meget frem til at være en del af.

Dækningen på Riders.dk
Vi har flere Riders.dk folk tilstede i Fieberbrunn, så hold godt øje med vores sociale medier (Facebook og Instagram), hvor vi vil lave små interviews og updates inden du kan få det store recap med stort fotoalbum fra konkurrencen på www.riders.dk

Tilmeld dig Peak Performance & Head Freeride DM 2017 på http://www.freeridedm.dk/

 

 

 

 

Læs vores artikler fra tidligere danske mesterskaber i Freeride DM

Spektakulær finale til Freeride DM 2016

Dramatisk kvalifikation ved Freeride DM 2016

Helly Hansen Freeride DM 2015

Fantastisk finale til Freeride DM 2014

 

Dækningen af Freeride DM 2017 bliver præsenteret i samarbejde med F-stop og Hitcase

Fstop_Hitcase

Tilbage til blog