Din Camp i Tignes Vol. 2

 

Så er andet postkort fra sommerens Din Camp tikket ind i riders-indbakken. Vejret har vendt til det solrige og meget varmere vejr, hvilket har budt på lækker sommerslush og idéele forhold til at prøve nye tricks. Blandt andet har Patrick Gisselman og Nicolaj Dencker begge sat deres første Cork 7 i den store kickerlinje, og førstnævnte har også smidt switch på – 630 ud af rail!

De sidste eftermiddage har stået på den legendariske trekamp, S.K.A.T.E. konkurrence på Stand-up paddles samt chill i cykelbådene på Tignes store smeltevandssø. Arrangør, Nikolaj Vang, er heller ikke i tvivl om at Tignes er helt idéelt som sommercamp destination:Tignes er et ideelt sted at holde camp. Der er masser af aktiviteter og optimale træningsfaciliteter til ski, snowboard og downhill mountainbike. Vi har et fantastisk hold af campere som gør det sjovt at være med – både som arrangør, som coach eller som deltagere. 


Det var alt for denne gang, så nyd her et par skud fra de sidste par dage på Din Camp. Vi holder selvfølgelig skarpt udkig efter, om der skulle komme endnu et herligt postkort fra det franske!

 

IMG_9930

Thomas Trads højt i luften på den store kickerlinje…

IMG_9972

Rasmus Faber sakser det rail mens Tobias Himmelstrup fanger skudet…

IMG_0135

Patrick Gisselman og Nicolaj Dencker fejrer deres første cork 7 med deres coach, Thomas Trads…

IMG_0094

S.K.A.T.E. konkurrence på stand-up paddles – Johan Duus er presset…

IMG_4085

Gregers Pedersen i front med Rasmus Kjeldsen og arrangør, Nikolaj Vang, lige i hælene…

DCIM107GOPRO

Tignes tager sig godt ud om sommeren…

IMG_0054

Hænderne op hvis du er nede med sommerski…

Tilbage til blog