Danskerne invaderer Norge

 

Nu nærmer det sig! Sæsonens første konkurrence i dansk regi, CPH Open, løber af stablen på lørdag i norske Vierli. For mange er denne konkurrence lig med sæsonens første skitur, og arrangøreren, Christoffer Hove, kan melde om enorm tilmelding.

Sneen har ligesom alle andre steder i Europa ladet sig vente. Nu ser det dog endelig ud til at sneen er kommet, hvilket også bekræftes på billederne i artiklen her. Vierli Skicenter arbejder virkelig hårdt for at få produceret så meget sne som muligt inden CPH Open, og endelig har de også fået norges bedste shaper, Emil Fossheim, i hus. Han har lovet at få det mest optimale ud af den sne som er der, så deltageren kan forventer en super snow park ved ankomst til Vierli.

Den store tilmelding har også budt på meget arbejde for arrangørerne. Der skulle findes end større bus end de oprindelig havde booket, og derudover har det været utrolig spændende omkring bolig. Deltagerne skal nemlig bo på et helt ny hotel som ikke var bygget da det blev bestilt. Hotellet står klar nu og det ser rigtigt godt ud med lækre faciliteter og en indendørs skate park, udtaler Christoffer Hove.

 

 

Tanken var at skabe den perfekte sæsonstart, og meget lader til at det lykkedes. Arrangøren sender en varm tak til alle dem som har tilmeldt sig og støttet op om det, og til den store opbakning der er kommet fra Skiklubben Hareskov og Københavns Skiklub.

Og det er ikke kun arrangøren der ser frem til en fantastisk weekend. Også deltagerne glæder sig til 3 dage i en af norges bedste snow parks . Konceptet for CPH Open er, at det skal være for alle og ikke kun eliten. Der er dog ingen tvivl om at deres stadig ville være imponerende skiløb og snowboard i vente. På skisiden har sidste års vinder i DM i Big Air, Rasmus Dalberg Jørgensen, meldt sin ankomst sammen med søsteren Trine der har domineret damepodiet til DM de sidste mange år.

 

 

Derudover har andre skiprofiler som Johan Duus, Alexander Tyron også meldt sig klar, der sammen Simon Hemmingsen, Thomas Kamp og Claus Berg på snowboardsiden, bestemt også er værd at holde øje med.

Det bliver spændende at se hvordan CPH Open klarer sit jomfru år. Riders.dk glæder sig til en tur i det norske og I kan forvente massere af updates fra det kolde nord. Stay tuned!

Her til sidst kan I lige nyde et par norske drenge der shredder Vierli sidste weekend – sneen er her og parken er oppe!

 

[vimeo]http://vimeo.com/32741005[/vimeo]

 

Tekst: Riders.dk / Alexander Vissing

Billder: Halvor Ulvenes

Tilbage til blog