Danske Maria Thomsen i The Uninvited

Hvis man leder efter en freestyle snowboard film med benhårde urban hits, god stil, og vaskeægte urban snowboard kultur, er “The Uninvited” et must see.

Det er en “all girls snowboard movie”, og danske Maria Thomsens part er i den grad med til at rykke niveauet, ikke blot i Danmark, men på verdensplan. reperationen

Anna Gasser rykkede, i starten af sæsonen, niveauet ved at lande verdens første triple underflip, men pigernes niveau i urban disciplinen er ved at blive mindst ligeså imponerende. Filmen viser, at pigerne ikke er blege for at smide teknisk svære tricks og lave rail slams uden hjelm på. Alle som troede at piger på snowboard ikke kan være mindst lige så gnarley som mændene, må stå tilbage med lang næse, for “The Uninvited” er både imponerende og underholdene.

Skærmbillede 2018 12 07 kl. 11.30.25
Fra Instagram profil @the_uninvited


Filmen viser Urban snowboard kultur, når det er bedst. Der er både hip-hop og rock musik som underlægning til de flotte billeder med byer dækket af sne i baggrunden. Urban kulturen har tit været kendt for dens hang til sjov og ballade, og the uninvited er bestemt ingen undtagelse. ind i mellem får vi, som seere, små kig ind til den verden, der også kan ligge bagved freestyle snowboarding, og pigerne både fester og joker med hinanden.

Skærmbillede 2018 12 07 kl. 11.30.03 2
Fra Instagram profil @the_uninvited


Danske Maria Thomsen er ingen undtagelse når det gælder god stil og hårde rail tricks. Marias part er æstetisk flot og hun viser at hun i den grad har massere af tricks i posen. Hvis du er til freestyle, urban og good times er “The Uninvited” er i den grad værd at tjekke ud.

Tilbage til blog