Badass Box Session flytter til København

 

Badass Box Session har i år rykket box-pælene op fra Århus brostenbelagte Bispetorv til Røde Plads i København.

 

For tredje år i træk kan du være med til at sparke vintersæsonen i gang til Badass Box Session leveret af Playground Snow denne gang udspringende på den Røde Plads i København. Lørdag d. 21 november 2015 bliver der fyret op for vintervibes på Nørrebro med sne, musik og et fedt box lineup og alle urban interesserede skiers og boarders kan stille op. De bedste tricks præmieres med lækre præmier, og du kan selv være med til at sikre dig en plads til konkurrencen ved at være hurtig ved tasterne. De første 50 tilmeldte sikrer nemlig sig selv et startnummer og en oplevelse, når den Røde Plads danner rammerne om det snart klassiske årlige sæsonkickoff event.

 

Om du er deltager eller tilskuer så sæt kryds i kalenderen og vær med til at markere vinterens indtog med lækre tricks under session og jägerbombs i hånden til den afsluttende efterfest.

 

Det nærmere program ser ud som følger:

  • 14.00 Badass ridersmeeting
  • 14.30 Badass warm up (ski & snowboard)
  • 16.00 Badass kvalifikation
  • 17.30 Badass finaler
  • 18.00 Badass præmieoverrækkelse
  • 23.00 Badass afterparty

 

Du kan finde yderligere information og holde dig opdateret med eventuelle ændringer i programmet på Playground Snows hjemmeside her eller følge med via facebook her.

 

Bliv inspireret af sidste års tricks og crowd og glæd dig til dette års session der kommer til at foregå i inspirerende og kreative omgivelser på den Røde Plads.

[vimeo 109565448 w=500 h=281]

3SkiEvent 2014 – Aarhus from Playground on Vimeo.

Tilbage til blog