5 stærke til Tomas Kamp

 

Anden omgang af sæsonens ”Fem stærke” går til Tomas Kamp der er brandaktuel efter en andenplads i weekendens Badass Box Session samt som primus motor på Gasværket. Få her hans bud på hvad der er hot og not den kommende vinter.

 

1. Hvor skal man shredde den kommende vinter?

Det sejeste nye spot i København, og måske hele Danmark bliver Gasværket! Derfor bliver det helt sikkert et sted med mange fede sessions og events over vinteren. Der er altid god energi omkring det sted, og der er meget på tegnebrættet for den kommende sæson. Men bare fordi man har alt hvad hjertet kan begære af fed jib i kbh, må man ikke glemme at kigge op forbi Ringkollen. Jeg mangler stadig selv at shredde med Hove og de andre der oppe, men i år skal der tages hul på det. Ringkollen bliver mit ”skal” gøres i denne sæson!

 

Riders_MG_4153Tomas under åbningen af Underground Jib Arena i December 2013 // Foto: Daniel Plaetner-Cancela

 

2. Hvad er hot og hvad er not, den kommende vinter?

Det er super hot ikke at lade sin makker hænge, og få smidt en masse props afsted til dem der fyre den af på din vej. Men det er ikke noget nyt i. Derimod håber jeg at sygo spin/flip hypen er ved at være drevet over, og at der kommer til at være placeret teknisk svære grabs som en method i små rotationer og enkel flips. Mere stil og kontrol og hot!

Et stort ”not” bliver at lave dobbelt baglæns saltomortale på snowboard. Det er simpelthen blevet for mainstream i konkurrencer. Ellers tror jeg bare man skal huske på den gode stil, for hvis der ikke er styr på den, er det lidt et ”not” for mig.

 

TomasKamp_CPHOPENLuft under boardet kommer der også fra tid til anden – her under CPH Open i 2012 // Foto: Jesper Grønnemark

 

3. Hvem/hvad skal man holde øje med den kommende vinter?

Man skal holde øje med alle! Der er virkeligt mange som kører mega fedt, og som har lækker stil, uden at man rigtig har hørt om dem før. Selv glæder jeg mig til at følge lidt med i Hemsedals fineste Mikkel V. Jørgensen og Rasmus Brøgger, som altid har det for vildt.

 

4. Hvilke tricks har du i ærmet den kommende sæson?

Backside én med en solid method, vil jeg gerne kunne smide til perfektion og mine nosepress’s skal også side lige i skabet. Ellers betyder stilen i tricks bare generelt meget for mig.

 

 Neveplast_AlexanderVissing7Tomas shredder dryslope i Italienske Selvino forrige uge // Foto: Alexander Vissing

 

5. Hvor findes de bedste afterskisteder den kommende vinter?

Svaret på det spørgsmål er ok let: der hvor der er bajer i rigelige mænger og hvor alle dine bedste shredbuddys er klar på at give gas. Lidt fed aprés i højtalerne er bare prikken over i’et. Et konkret sted har jeg svært ved at komme i tanke om, da den fedeste afterski kan opstå alle steder. Men den østrigske kultur er jeg super glad for.

 

GENSE DE ANDRE 5 STÆRKE ARTIKLER

 

TomasKamp_REMAKE_IMG_7974Tomas er uden tvivl én af de flittigste shredders på dansk jord // Foto: Alexander Vissing

Tilbage til blog