Xperia Z – kan en telefon få faceshots?

En hektisk uge er overstået i franske Tignes. Vejret var alt andet end samarbejdsvilligt, hvilket blandt andet udskød DM i Freeride og kortede det ned til en dag.

Med blot en solskinsdag og ellers blæst og snestorm var Sony Xperia Z dog i sit es. Vi har haft denne nye telefon med under hele ugen for at teste hvorvidt den er ekstremsportens smartphone.

 

Troels Iversen ved det – Xperia Z tåler både sne og stød…

Sidst så vi at Xperia Z både tålte snesprayers og en tur i dampbad. Denne gang skulle det vise sig om den kunne klare followcams, faceshots, mere sne og at blive tabt under parkkørsel.

Resultatet var klart! Sony Xperia klarede den med bravur, hvilket kan ses i nedenstående video. Vi var skeptiske da vi første gang stod med telefonen i hånden, men er helt imponeret over hvad den kan holde til. Den kan bruges som sneskovl og stadig virke upåklageligt herefter. Tilsæt et kamera i top kvalitet og du har den måske perfekte smartphone til ekstremsport.

Hvis du missede de første videoer kan de ses lige her:

Part I : Smartphone til ekstremsport?

Part II : Gennem damp og sne

 

Og til sidst den tredje video hvor Xperia Z er vidne til Christian-Emil Thorups kæmpedrop under Freeride Dm, og deruvoder er ude og få faceshots i pudderen, køre park og overværer Pukkel DM. Enjoy!

[vimeo]https://vimeo.com/63080310[/vimeo]

Solen kiggede frem en enkelt dag – her Freeride DM…

Ellers stod menuen på snestorm resten af ugen…

Der var derfor kun mulighed for park en enkelt dag – Jens Peter på downboksen…

Alle billeder og video er optaget med Sony Xperia Z. 

Tilbage til blog