Vallåsen med park og perfekte forhold

 

I midt januar kom kulden endelig til Danmark og Sydsverige, og det er ensbetydende med åbning af københavnernes lokale skiområde, Vallåsen. Vi tog et smut forbi en smuk mandag i uge 7.

 

Området kunne præstere gode forhold med samtlige lifter og pister åbne. Parken var også godt oppe at køre, og vi fik fortalt at de på blot få uger har fået bygget parken fuldt ud.

 

Vissing tester et af de lækre obstacles i parken…

 

Og parken bød bestemt på massere af underholdning i form af kickers, boxes og rails. I toppen findes der en mellem kicker, hvorefter der i bunden frit kan vælges mellem 2 små kickers eller et hav af bokse og rails. Alt fra en simpel flatboks til tekniske flat-down rails er at finde.

 

De små kickers er perfekte til alle niveauer… 

 

Alle obstacles stod utrolig velshapet denne mandag, og med en lynhurtig t-lift på siden lægges der op til mange ture dagen lang.

 

En tur/retur færgebillet koster 360 DKK, og et dagslifkort ligger på 300 SEK. Dermed er Vallåsen den perfekte medicin mod den evigt tilbagevendende sneliderlighed. Og med en beliggenhed blot 2,5 times kørsel fra København er der ingen undskyldning. Vi havde i hvert fald en sjov dag i sneen!

 

Det kan varmt anbefales!

 

Jonas hiker toppen af parken…

Den mellemstore kicker med det sydsvenske landskab som baggrund…

Lisa prøver kræfter med up-down boksen…

Kold sne og solskin i det sydsvenske…

Flat-down railet er et af de mest tekniske obstacles i parken…

Flatboksen er perfekt til at lære nye rotationer på…

En bunden af parken finder man C-boksen og battleship-boksen…

Veltilfredse ansigter efter en god dag på ski…

Solnedgang over de sydsvenske “bjerge”… 

Tilbage til blog