Underground Jib Arena vender tilbage med jubilæum

 

Første weekend i december slår Underground Jib Arena atter dørene op, og det bliver uden tvivl en helt speciel sæson for de freestylehungrende københavnere denne vinter.

 

Efter to år på Genforeningspladsen i Københavns nordvest kvarter og to år i Lindevangsparken på Frederiksberg, vender Underground Jib Arena atter tilbage til København denne vinter. Location er stadig Lindevangsparken og det er dermed arenaens 5 års jubilæum.

Allerede nu gælder det om at reservere en dato i december. Lørdag d. 6. december åbner Underground Jib Arena for vinteren 2014/15 og byder traditionen tro på masser af sne, gode vibes blandt ligesindet samt åbningskonkurrence.

 

REMAKE_MG_4153Tomas Kamp under sidste vinters åbning… // Foto: Daniel Plaetner-Cancela

 

Som noget nyt til denne sæson vil der gennem vinteren bliver afholdt gratis træningssessions på arenaen, så man har mulighed for at blive bedre på ski og board, uanset om man er helt ny i gamet eller en erfaring rotte i faget.

Derudover kommer DM i Jib traditionen tro til at ligge lørdag i uge 8, det vil sige lørdag d. 21. februar 2015. Det bliver også i den forbindelse, at 5 års jubilæet skal fejres med manér!

 

Hold jer opdateret omkring Underground Jib Arena her på Riders.dk samt på deres Facebookside lige HER.

 

Til sidst kan I her gense videoen fra DM i Jib 2014 på arenaen.

 

https://vimeo.com/87646661

 

Tilbage til blog