Tilmeld dig Freeride DM 2012

 

Pressemeddelelse fra arrangørerne af Freeride DM
Tilmeldingen til næste års DM i freeride er nu åben. På konkurrencens hjemmeside kan du således indtaste navn og alder og dermed sikre dig en plads på holdkortet. Der er fortsat mange gode vintermåneder til påsken 2012. Alligevel har arrangørerne nu valgt at åbne op for tilmeldingerne til næste års Helly Hansen Freeride DM, der igen foregår i Tignes.

“Vi forventer et rekordstort antal deltagere i år, og lur mig om ikke vi rammer de magiske 100. Og for at vi skal kunne danne os et overblik og skaffe præmier nok, så åbner vi allerede nu for tilmeldingen”, forklarer Jeppe Hansen.

Skiløbere i alle aldre kan deltage, men af sikkerhedsmæssige årsager anbefales det at have en vis erfaring i offpiste kørsel.

Jublende jubilæumsår
Sidste gang danmarksmesterskabet i freeride blev afholdt kørte 84 glade danske skiløbere med i konkurrencen. Og det er altså det tal, arrangørerne regner med at overgå i 2012. En af grundene til den forventning skal findes i, at arrangementet fejrer fem års jubilæum. Og det har været fem år med støt stigende succes – i hvert fald hvis man spørger bagmændene:

“84 deltagere var jo helt vildt, og langt over hvad vi forventede. Sammen med det enorme publikum gav sidste års konkurrence os blod på tanden for at skabe noget endnu størrre i påsken 2012. Så vi satser på endnu flere mennesker, endnu mere hygge, endnu flere aktiviteter og endnu flere præmier”, siger Jeppe Hansen.

Tillokkende tilmelding
Det er på hjemmesiden www.freeridedm.dk, at du som deltager skal tilmelde dig det arrangement, folk i miljøet kalder, Danmarks hyggeligste skievent. På samme side kan du også læse meget mere om regler, se billeder fra de seneste års konkurrencer og samtidig tjekke dine kommende konkurrenter ud. Og husk nu, at tilmeldingen ikke er bindende. Det er altså først, når du står i Tignes i påskesolen, at du skal tage endelig stilling. Og husk, at du til den tid skal være fyldt 18 år (eller medbringe en forældreunderskrift) og være medlem af en dansk skiklub for at kunne deltage i løjerne.

Foto//Marcus Lantz//Troels Iversen

Tilbage til blog