The Ordinary skier

 

Dokumentarfilmen The Oridinary skier handler om den levende skilegende, Seth Morrison. Familien fortæller for åben skærm, hvordan det har været for Seth at vokse op uden sin biologiske far, om hvordan en brækket ankel i midten hans karriere satte ham tilbage i tiden mht. tricks og udvikling. Familien fortæller videre om hvordan den helikopterulykke Seth var indblandet i, der har påvirket familien. Ulykken i Andelsbjergene kostede to mennesker livet. Ydermere fortæller familien om Seths tur i fængsel, og hvordan det var da Seth fik sin første løncheck og officielt levede af at stå på ski.

 

Et af de store fokuspunkter i filmen er Seths opvækst. Det virker til at instruktører overdramatisere hans opvæksten lidt. Sehts havde ikke den letteste opvækst med f.eks. sin opvækst uden far, diverse skader samt hans liv på kant af loven. Skiløbet har hjulpet ham igennem de svære perioder i hans liv.Seth forklarer, at han har tit har været i tvivl om det at være professionel skiløber, var det rigtige for ham. Han føler sig brugt, at hans ansigt bare bliver brugt til at lave penge. Yderligere mener Seth, at det sjove er taget ud af skiløb, når man ikke længere står på ski det for sin egen fornøjelses skyld.

 

 

Filmen perspektiveres til livet svære spørgsmål: tager du nok chancer?, er det værd at risikere livet for det du gør?, er du egoist? og tænker du nok på familien?.

 

The Ordinary Skier kan købes i HD i Itunes Store til dkk 79,-

 

Trailer:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E5-8gtFfoqo[/youtube]

 

Tilbage til blog