Snow Dome måske i redning

Den 8. marts bragte vi jer den triste nyhed at den tyske indendørshal ved Hamborg, Snow Dome, var gået konkurs og have sidste åbningsdag d. 31.03.2013. Læs beretningen HER.

Som vi lovet, bringer vi jer her det seneste nyt i sagen. De nuværende ejere af Snow Dome og dets tilhørende faciliteter har i en tysk pressemeddelelse til deres facebookfans forklaret, at anlægget skal renoveres for 1,5 millioner euro (Små tolv millioner danske kroner) før anlægget kan kører videre.

Det er primært stoleliften og sneanlægget der skal ordnes, og renoveringen finansieres af de nuværende ejere samt det østrigske skiområde Sölden. Hallen skal efter planen så sælges til nyere ejere der vil genåbne Snow Dome og dets tilhørende faciliteter. Blandt de tiltag som skal sikre en genåbning af hallen samt en bæredygtig økonomi, er blandt andet ændret åbningstider samt mindre personale.

Renoveringsarbejdet forventes at tage flere måneder. Riders holder jer selvfølgelig opdateret i sagen, og forhåbentligt går der ikke længe før vi atter kan nyde skiløb året rundt blot 4 timer fra København.

 

Renoveringsarbejdet er i fuld gang i Snow Dome… // Foto : boehme-zeitung

 

Tilbage til blog