Skievent Esbjerg nu på lørdag!

Lørdag d. 9 februar går “Skievent Esbjerg” i luften. I et samarbejde med en samling sponsorer er det blevet muligt, at arrangere en eftermiddag i freestyleskiløbet og snowboardets tegn. Arrangørende står klar med setup’et og præmier fra bl.a. Salomon, Vökl, Dalbello og Nordica. Desuden tager dagens trick tager hjem med et Go Pro Hero 3 kamera. Tilmelding til konkurrencen sker på selve dagen.

Program:

12:00 fri kørsel starter

13:00 Kvalifikation

14:30 Finaler

15:00 Præmieoverrækkelse

 

Arrangøren af eventet, Michael Bach, ligger ikke skjul på hvor idéen stammer fra.

De sidste par år har vi set Århus og København afholde skievents. Jeg startede på studie i Esbjerg, en by som mange nok forbinder med fiskekuttere og puck maxier, men som overraskede mig, og viste en positiv interesse overfor min ide. Jeg skal ikke lægge skjul på at Underground Jib Arena har været en stor inspiration og har hjulpet mig godt i gang. Derfor vil jeg gerne takke dem samt de mange sponsorer i Esbjerg som har støttet mit arbejde med dette event.

 

Facebook event kan ses HER.

Riders.dk tager selv til det jyske, så forvent en lækker update derfra. Vi ses i Esbjerg!

 

 

Tilbage til blog