Sidste video og postkort fra efterårets Din Camp

 

Efter at havde trykket refresh de sidste mange dage i Riders.dk-indbakken, skete der endelig noget. Det sidste postkort med video fra efterårets Din Camp er her!

 

Den sidste dag på Hintertux gletsjeren bød på konkurrencer på hvert hold, hvor der blev gjort alt for at presse det absolut sidste ud af camp deltagerne. Der blev lavet boardslides, switch tricks, flips og utrolig mange tekniske rail- og boks tricks.

Coach Thomas Trads, fortalte desuden til præmieoverrækkelsen at han var meget overrasket og imponeret over det niveau hans hold viste. Han havde skrevet en liste med alle de tricks der blev sat til konkurrencen og listen – den var lang. Han fortalte også, at han glæder sig til at se nogle ansigter bl.a. Nicolai Dencker Andreasen og Nicolai Granzow til Danmarksmesterskaberne i freestyle skiing.

 

Afrejse dagen bød på en fodboldturning, Ninja-leg og en tur i svømmehallen inden bussen drog af sted mod Danmark igen. Det har været en uforglemmelig for de mange deltagere, blandt andet Christopher Madsen:

 

 Kan kun sige tak for den vildeste tur NOGENSINDE! havde det så sjovt, og vil gerne sige tak til alle mine med-camperes, coaches og selvfølgelige Madmutti og Nikolaj vang!!! håber vi alle ses på næste tur!

 

Næste gang der er mulighed for at komme afsted på Din Camp, bliver i påsken 2015 i Tignes. Info om denne tur kan findes HER.

 

Nedenunder kan du se den sidste videoupdate fra Din Camp, og missede du de to første postkort med video kan de findes her:

 

 

Tilbage til blog