Riders.dk MONEYFRAMES! 2017 – se de indsendte bidrag

Riders.dk’s læsere har været kreative, flittige og nytænkende i både i sneen og klippestudiet gennem, og vi kan nu stolt vise de 31 indsendte videoer frem – det højeste antal i konkurrencens historie! Se videoerne, gense dem og del dem med jeres venner, alt imens deltagerne spændt venter på at finde ud af, hvem der bliver de store vindere af forårets fedeste videokonkurrence!

 

Riders.dk MONEYFRAMES! en videokonkurrence, hvor eneste krav er, at videoen skal have en varighed på 15 sekunder. Frem til d. 6. juni har snehungrende danskere indsendt deres videoer, og allerede nu på lørdag, d. 10. juni 2017, afsløres vinderne iblandt de 31 bidrag. Det hele løber af stablen til Riders.dk MONEYFRAMES! Award Show & After PartySøhesten i København, hvor der skal findes vindere i følgende kategorier:

 

  • Bedste video
  • Bedste linje/ trick
  • Bedste redigering
  • Bedste idé
  • Publikumsprisen (Bestemmes via afstemning til Award Show)

 

Udover evig hæder fra  det danske ski- og snowboardmiljø, løber vinderne også af sted med fede præmier fra Snow Dome, Anon, Lakor samt Blacksnow.dk. Det hele finder som sagt sted på Søhesten, der er belliggende på Sølvgade 103 i indre København. Programmet for aftenen er således:

 

PROGRAM

 

  • 20.00: Dørene åbner – Uddel high fives til dine venner!
  • 21.30: Award Show – Vinderne af Riders.dk MONEYFRAMES! 2017 offentliggøres og hædres.
  • 22.00: After Party – DJ Cars10 (Boogie Juice) og Adrien Pastor (Paname City Records) spiller den op med funk, disco og hip hop til den lyse morgen.

 

Læs mere om aftenen på facebook lige HER. Tjek her til sidst alle de fede indsendte bidrag til Riders MONEYFRAMES! 2017.

Vi glæder os til at se alle til et brag af en fest på lørdag!

/ Riders.dk crewet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om konkurrencen og reglerne her: riders.dk/moneyframes

Tilbage til blog