Østrigs ukendte freerideperle

Udsigten fra Hochjoch ned mod Schruns…

 


Alperne er ramt af den bedste vinter længe, som har skabt perfekte forhold for Riders.dks freeridetur der netop er startet i denne weekend i franske Chamonix.

Hovedparten af Riders.dk teamet har som opvarmning været i østrigske Silvretta Montafon og blev beæret med hele 3 massive dumps inden for en uge.

 

Lisa i pudder til navlen…


 

Silvretta Montafon er en perle for freerideskiløbere og relativt ukendt for størstedelen af de europæiske ugeturister. Det efterlader nemt tilgængeligt pudder mange dage efter et dump i et fantastisk terræn.

 

Jens-Peter slår et sving i skoven…

 


Området byder på 1.730 højdemeters skiløb med den højeste top på 2.430 meter. Det gør det ikke til det mest snesikre område, men når sneen vælter ned som i år er det et af de bedste backcountrys i Europa. De åbne skåle på Hochjoch og specielt skovskiløbet på Nova byder på masser af udfordring i form af drops, pillows, lavinehegn og stejle flader.

 

Vissing udnytter et af de mange lavinehegn på Nova…

 


Mange billeder blev det ikke til da vi havde mere travlt med at nyde alt den dejlige pudder.  Det er dog blevet til et par få styks fra skovene på Nova, og ja det var dybt! Vi har været her mange gange før og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Montafon. For hvorfor tage til overrendte områder som St. Anton når man 30 km væk kan køre fantastisk pudder uden større konkurrence?

 

Vi ses i Chamonix!

 

Tilbage til blog