Kvalifikation til Freeride DM 2014

Tirsdag var det tid til kvalifikation til Helly Hansen Freeride DM 2014. Med riders-meeting kl. 8.30 og start kl. 11.00 var en lang dag i vente med actionpacked skiløb.!  Med høj sol og ok sneforhold var 57 mænd og 19 damer klar til at dyste mod hinanden på facet.

Hyggen var helt i top, det bedste publikum som altid. Danski leverede som altid fremragende burger, Helly Hansen delte fede gaver ud og der fløj Hot&Sweet om ørene på folk. Arrangør, Tobias Hansen var glad som altid.  Påsken ligger sent i år og mange er desværre skadet, så derfor er 76 deltagere meget flot ifølge ham selv.

En ændring fra de andre år er, at der ikke blev givet wildcars ud. Når man uddeler wildcards kan det blive meget subjektivt, så derfor er det blevet droppet i år. Både herre og damer leverede super runs med masse af action til publikum. Hos herrerne styrtede Sebastian Jakobsen og Carl Johan Hansen, og de er hermed ude. Mads Winther, Rasmus DJ og og Jeff Kjær-Vest leverede højt niveau. Os damerne var det især Trine Dj og Johanne Bangsgaard der kørte en sej linje med kontrol, aggressivitet og op til flere drops. Sidste års vinder Josefine Lützau faldt desværre.

kval10 kval9 kval2 kval4

Kvalifikations resultat mænd:

kvalmand1

kvalmand2

Dameres resultat fra kvalifikationen:

damkval

kval1 kval3 kval4 kval5 kval7 kval8

Tekst og foto // Anne Maibom

Tilbage til blog