Kom på heliski i Whistler med TomTom Bandit

 

For halvanden måned siden var Riders.dk med TomTom i franske Tignes til test af deres nye action cam, TomTom Bandit. Nu giver vi jer chancen for at vinde en heliskitur til Whistler i Canada.

Det var et imponeret Riders.dk der prøvede kræfter med TomTom’s nye actioncam, TomTom Bandit for halvanden måned siden. Et kamera der gør op med de lange redigeringstider men samtidig bibeholder filmkvalitet af højeste kaliber.

Her blot en måned efter lanceringen af kameraet, er TomTom på banen med en ny kampagne hvor man kan vinde en heliskitur for dig og en ledsager til Whistler eller en MTB tur til samme sted – begge rejser til en estimeret værdi af 8.000€. Udover rejsen bliver man selvfølgelig ledsaget af et TomTom Bandit kamera. Derudover vil fire 2. pladser også løbe afsted med et kamera.

 

http://youtu.be/U2DXXwRcWyI

 

 

Til at lancere hele kampagnen har TomTom skabt deres nye front figur, bjerggeden, Baaadass Billy, som ses i filmen ovenfor. For at have chancen for at vinde den eftertragtede tur skal man svare på et spørgsmål omhandlende ovenstående film. Konkurrencen løber til d. 15. juli 2015 og man deltager lige HER.

 

Læs om vores tur til Tignes og anmeldelse af TomTom Bandit lige HER, samt se her til sidst kameraet i aktion med Tiril Sjaastad og under vores Snow Dome besøg i forrige weekend.

 

 

 

Tilbage til blog