Kom med Riders.dk til danmarkspremiere på The Fourth Phase

Efter 3 års arbejde kommer den længe ventede efterfølger til Travis Rices Art of Flight endelig. Snowboard og filmisk perfektion går hånd i hånd i en hidtil uset kaliber, når Riders.dk i samarbejde med Red Bull og Quiksilver, inviterer til danmarkspremiere på The Fourth Phase, d. 27. september i Grand Teatret i København.

 

Der hersker næppe tvivl om, at ingen anden snowboardfilm har været lige så hypet som The Fourth Phase, den længe ventet efterfølger til den ikoniske snowboarder Travis Rices Art of Fligh. Efter at idéen udsprang i 2013, står vi nu i september 2016 hvor ventetiden endelig er ovre! Riders.dk inviterer stolt i samarbejde med Red Bull og Quiksilver, til danmarkspremiere på The Fourth Phase, tirsdag d. 27. september kl. 21.30 i Grand Teatret i København. Blot 100 billetter sættes til salg, så man skal være hurtig ude for at tage del i denne eksklusive premiere der finder sted 5 dage inden den officielle globale premiere.

I The Fourth Phase følger vi Travis Rice på hans rejse over den nordlige halvkugle med et crew af tidens mest innovative riders som f.eks. Mark Landvik, Eric Jackson, Bryan Iguchi, Pat Moore, Mikkel Bang, Jeremy Jones, Victor de Le Rue og Ben Ferguson. Rejsen – samt filmens røde tråd – følger naturens hydrologiske kredsløb, og bringer holdet fra Travis’ hjemstavn i Wyoming, over Stillehavet til Japans backcountry, til Ruslands uudforsket vulkaner og fjerntliggende områder i Alaska. Læs mere om filmen her: www.TheFourthPhase.com

 

Vi glæder os til at se jer alle på tirsdag i Grand Teateret til snowboardfilm i verdensklasse. Efter filmen bydes der op til hyggelige stunder blandt ligesindet i Grand Teaters café.

 

DANMARKSPREMIERE PÅ THE FOURTH PHASE

HVOR: Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460

HVORNÅR: tirsdag d. 27. september kl. 21.30

HVORDAN: Køb en af de 100 billetter til salg lige HER.

HVOR MEGET: 80 kroner pr. billet

 

OPDATERING: Vi har fået mulighed for at sætte yderligere 80 billetter til salg, så endnu flere kan komme ind og opleve The Fourth Phase på det store lærred.

 

SE TRAILEREN HER

Tilbage til blog