Hold påskeferie med Din Camp

Pressemeddelelse:

 

Er du helt vild med at hoppe i snowparken og slide på rails og bokse og ved du endnu ikke helt hvad du skal lave i din påskeferie ? Så er Din Camp helt sikkert noget for dig.

 

Hvorfor Din Camp?

Din Camp er en snow camp for unge som elsker at stå på ski- og snowboard og vil blive bedre i snowparken. Du vil få undervisning af Danmarks bedste freestyle skiers og snowboarders som er uddannet i, og er eksperter i at undervise i netop dit niveau.

Ikke nok med at blive en bedre udøver, vil du også få den fedeste oplevelse, da Din Camp i påskeferien betyder masser af sol, slush og glade ligesindede mennesker.

 

Rig mulighed for skiløb

I påskeferien har snowparken åbent i lang tid sammenlignet med sommercampen, derfor har du mulighed for at stå på ski eller snowboard efter undervisningen sammen med de andre camp deltagere. Du kan altså ikke undgå at komme hjem uden at have lært en hel masse nye tricks.

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 10.44.42

Klip fra Din Camp efterår 2014:

 

En typisk dag på camp:

Du følges med din træner og campdeltagere op til snowparken, hvor i starter med en lille opvarmning. Herefter vil du blive undervist i et par timer i at hoppe, køre på rails og bokse, køre baglæns og udvikle din teknik indtil frokost. Efter frokost køres der igen undervisning i et par timer hvor du vil blive filmet, således at du kan se dine tricks til videotræningen senere på dagen. Du kan vælge om du vil tage hjem og slappe af, eller om du vil køre lidt mere i snowparken. Om aftenen opfordrer vi alle at spise sammen med Din Camp så du kan lære de andre camp deltagere at kende. Efter aftensmaden vil din træner køre videotræning. Han vil vise de filmklip han har taget af dig og give dig gode råd til hvad du kan gøre bedre den næste dag. Om aftenen er der tid til hygge og afslapning.

 

Hvad får du på Din Camp

Du får 5 undervisningsdage à cirka 4 timer, 6 dages liftkort (Espace Killy som gælder til både Tignes og Val D’isère), bolig, transport, videotræning, en fed camp T-shirt, et årsmedlemskab af Playground Snow ski og snowboardklub og ikke mindst de bedste oplevelser.

 

Lyder Din Camp som den perfekte sæson afslutning for dig?

Så læs mere og tilmeld dig Din Camp – springsession lige her: http://www.playgroundsnow.dk/freestyle-camps/din-camp-paske/springsession/

 

Playground Ski- og Snowboard klub 

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 10.44.30

 

Tilbage til blog