Fantastisk finale til Frostgun Invitational

 

Der var stor skeptik om Frostgun 2012’s skæbne efter torsdagens aflysning af nightsessionen. Men til alles overraskelse viste det sig at blive det nok bedste Frostgun nogensinde.
Shaperne fik arbejdet natten over på hoppet og skar en del af tablet af. Dermed havde ridersne ren faktisk  længde nok til at kunne cleare kickeren og lande et godt stykke nede af landingen.

 

Til alles glæde var det rart at se at alle riders steppede op allerede efter kun et par enkelte runs. Der blev både sat double corks den ene og den anden vej. Selve konkurrencen var et ”heads up” format hvor bedste ud af 3 hits talte.

 

 

Under hele eventet var stemningen i højeste gear, og det blev kun bedre i takt med, at riders’ne satte det ene vilde trick efter det andet. De pressede hinanden til altid at tilføje en rotation mere, eller stompe den ene landing efter den anden med rigtig god stil og grab i luften.

Sidste års vinder Russ Henshaw kom på podiet på en flot 3 plads med høj stabilitet konkurrencen igennen. Det var dog 2 young-guns der trumfede igennem i år og erobrede podiets to øverste trin. Både Rico Schuler og Kai Mahler satte nogle rigtige flotte double corks og røg til tops i dette års Frostgun, hvor Kai Mahler endte med at løbe med trofæet.

Hele eventet blev lukket af med en kæmpe fest på Malaysia, det lokale diskotek i Val Thorens. Her til sidst kan i se topresultaterne samt et par ekstra lækre skud fra finalen.

 

Tekst og billeder: Alexander Tyron / Riders.dk


RESULTATER:
1) Kai Mahler (SUI) – Left Double Cork 1260 Double Japan Shifty
2) Rico Schuler (SUI) – Left Double 1620 Tailgrab
3) Russ Henshaw (AUS) – Right Side Dub Cork 1260 Mute Japan
4) Henrik Harlaut (SWE) – Bio 1260 Tail-grab

 

HEADS-UP RESULTATER:
1 Harlaut
8 Silseth                                   Harlaut
Schuler
4 PK Hunder
5 Schuler                                 Schuler
—————————————————————–           Mahler
3 Henshaw
6 Bergh                                    Henshaw
Mahler
2 Mahler
7 Hunziker                              MahlerTilbage til blog