Esbjerg fik Skievent med succes

Stedet er Esbjerg og menuen står på ski. Det er lørdag i uge 6 og  solen slynger sine smukke stråler ned over det vestjyske. Takket været den ihærdige studerende, Michael Bach, var det sammen med opbakning fra lokale sponsorer, lykkedes at stable det første Skievent i Esbjerg på benene.

 

Ebbe Fink Andersen smider blindside switchup…

Til formålet var der bygget en 4 meter høj rampe påsat astroturf  samt et 5 meter langt pvc der satte scenen for dagens action. En samling riders, lokale såvel som langfarende var mødt op i en gamle fiskebys centrum for at nyde sneen hvor DJ’en spillede lækre tunes og grillen sørgede for gratis hotdogs til alle.

 

Vissing midt i en “switch på – 270 ud”…

Eventet trak hurtigt mange tilskuere til og det kunne tydeligt fornemmes, at Esbjergs borgere aldrig før havde set noget lignende. Eftermiddagen var bygget op med en kvalifikation og derefter finale, hvor de tre bedste skiere og boardere skulle findes. Derudover var der udlovet et GoPro Hero 3 til det bedste trick i blandt finalisterne.

 

Jesper Hedeager Rasmussen lægger an til frontside 270 af…

I finalen havde hver rider 5 hits, hvor bedste overall løb med sejren. Hos skiløberne smed Ebbe Fink Andersen og Jens Peter Frederiksen stilede frontside og blindside 270 ud samt 270 på, og kunne sammen dele tredjepladsen. På andenpladsen kom Alexander Tyron der viste godt game dagen igennem og satte blandt andet næsten 450 på. Sejren gik dog til en mand af samme fornavn, Alexander Vissing, der især udmærkede sig ved sine switch hits.

På snowboardsiden var der hård kamp mellem Claus Hedeager Rasmussen og Nicolai Sørensen som begges smed svedige presses. Litaunske Aurimas Padagas var dog de to danske snowboardere overlegne, og erobrede førstepladsen med blandt andet 180 på 180 af.

 

Aurimas Padagas viste god stil hele dagen igennem…

Efter finalen gik det så løs med best-trick konkurrencen. Her fik hver finalist to hits til at smide det vildeste trick. Vissing endte med at tage rent bord efter en clean switch 270 på.

Alt i alt var det en fantastisk eftermiddag i Esbjerg. Godt organiseret, god stemmning og lækkert setup. Riders.dk glæder sig allerede til at succesen gentages næste år!

Her til sidst kan I nyde et par ekstra billeder fra Skievent Esbjerg. Ses!

 

Tyron stomper en 270 på…

Masser af mennesker, musik og energi…

Claus Hedeager Rasmussen klar til at presse…

Udsigten før drop in…

Vissing – switch som altid…

Ebbe nyder en gratis hotdog…

Og her har han god stil på røret…

Manden bag det hele – Michael Bach…

Tilbage til blog