Xperia Z – gennem damp og sne

Der er danskerfest i franske Tignes. Det samme kan man dog ikke sige om vejret der de første dage har gjort alt andet end at samarbejde. Vi har Sonys nyeste smartphone, Xperia Z med for at teste hvorvidt den egner sig som ekstremsports smartphone. En ting er i hvert fald sikkert, billed- og videokvaliteten er i orden!

Hemmeligheden bag kvaliteten er nemlig et 13 megapixel ”Fast Capture” kamera der med HDR video, Superior Auto og Noise Reduction, ubesværet fanger knivskarpe billeder og videoer uanset vejrforholdende.

 

Ikke meget sigtbarhed i Tignes – bemærk billedets kvalitet…

På trods af det dårlige vejr har vi dog haft telefonen med rundt i terrænet. Rygtet lyder at den skulle kunne klare en del tæsk, så indtil videre har vi har udsat den for sne, kulde, fugt og varme. Ingen kvaler der, den lever stadig i bedste velgående.

10 minutters tur i dampbad var ingen problem for Xperia Z…

De næste dage byder på Helly Hansen Freeride DM hvor Xperia Z skal en tur med, og derudover må den hellere også komme en tur i parken for at få en gang tæv og bevise hvorvidt den er ekstremsportens smartphone.

Nyd her en lille video filmet med telefonen. Hvis du missede den første video kan den ses HER.

 

[vimeo]https://vimeo.com/62642534[/vimeo]

 Her til sidst kan I se en sjov lille sketch af hvordan teknologien har smeltet alle vores digitale platforme sammen til én enhed.

 

Alle billeder og video er taget med Sony Xperia Z.

Tilbage til blog