Salomon Brand Store åbnet ved CopenHill

Bedst som januarkulden har ramt os, åbnede Salomon dørene for deres nye Brand Store torsdag den 17. januar.

For godt og vel en uge siden åbnede Salomon op for deres spritnye lokaler for enden af CopenHill. Åbningen blev fejret med vin og snacks, samt muligheden for at komme en tur på toppen af den nye skibakke og få en lille rundvisning. Mange var mødt op for at indvie den nye butik, få et lille glas og se lokationen for Københavns nye skibakke. Velkendte ansigter fra skiturene fik hilst på hinanden, og flere kombinerede åbningen med en løbetur i januarkulden.

salomon 6
Du kan allerede nu tage forbi butikken og finde udstyr til din næste skiferie – eller bare til den danske vinterkulde // Foto: Jens Peter Frederiksen

Med åbningen af Salomon Brand Store har du nu muligheden for at købe nyt skiudstyr og prøve det af med det samme i stedet for at skulle vente flere uger, før du kommer afsted med ski eller board under fødderne. I butikken finder du allerede nu et bredt udvalg af produkter fra Salomon. Du kan selvfølgelig finde alt til skituren – støvler, ski, tøj, goggles, mm. – men også alt til løbeturen – både sko og tøj men også udvalgte produkter fra Suunto. 

salomon 7
Butikken rummer også et stort udvalg og tøj og skol til løbere // Foto: Jens Peter Frederiksen

Butikken er placeret i forlængelse af skicentret for enden af skibakken, som kommer til at rumme både skiløb, vandresti og et terræn, der er oplagt til trailløb. I skicentret finder du både Brand Store, skiudlejning og en stor bar, der allerede nu står klar til afterski, når bakken åbner.

Salomon 9
Butikken fra ydersiden // Foto: Jens Peter Frederiksen

Åbningstiderne for butikken er pt:

Mandag-onsdag10-17

Torsdag-fredag 10-18

Lørdag 11-15

Men hold øje med facebooksiden Salomon Brand Store CopenHill, hvor der altid vil blive opdateret, da der kan være udvidede åbningstider i forbindelse med events og lignende!

salomon 4
Udsigten ud over København fra toppen af CopenHill nydes // Foto: Jens Peter Frederiksen

Salomon 5
Victor fra CopenHill fortæller om bakken // Foto: Jens Peter Frederiksen

Salomon 8

Foto: Jens Peter Frederiksen

salomon 2
Foto: Jens Peter Frederiksen

Salomon
Hyggesnakken om vinterens kommende projekter gik hurtigt // Foto: Jens Peter Frederiksen

Tilbage til blog