Red Bull Cope’n’Waken tilbage for tredje gang

I morgen, lørdag d. 7. juni 2014, vil kanalen Ved Stranden og Christiansborg, i hjertet af København, løfte den danske wakeboardscene til et nyt niveau. Red Bull Copen’n’Waken er atter tilbage i København, hvor de bedste danske og internationale wakeboadere vil konkurrere på denne helt unikke location.

Det er tredje gang at konkurrencen afholdes og foregår via et 130 meter langt kabelsystem, der trækker deltagerne igennem kanalen med over 30 km/t. Der vil være opstillet en række kickers rails sant en wallride hvor deltagerne vil lave deres vildeste og mest krævende tricks for at vinde konkurrencen. Der er derfor lagt op til det største wakeboard event endnu set på dansk grund!

14 af Danmarks og Verdens bedste wakeboardere vil konkurrere i heats mod hinanden i indledende runder, hvor de 6 bedste herefter vil gå i finalen i kampen om at vinde Cope’n’Waken 2014.

 

Mere info:
Red Bull Cope’n’waken 2014
Sted: Ved Stranden, København K
Tid: 7. juni kl. 13-15.30

Facebookevent kan findes lige HER.

 

Riders har været med siden det første Red Bull Cope’n’waken blev afholdt ved Søpavilionen i 2011 og er selvfølgelig til stede igen i morgen. Vi ses Ved Stranden!

 

Tilbage til blog