Oplev eventyret til OUTDOOR MOMENTS

Fik du, lige som os, ikke nok af eventyr til Riders.dk MONEYSHOT!, så kan du tage med til endnu en aften, hvor eventyret eksponeres. Bremen Teater åbner d.29 oktober dørene til et nyt endags filmevent med fokus på eventyr, action og outdoor.

Den tilbagevendende filmfestival Danish Adventure Film Festival (D.A.F.F.) står bag en ny helaftensoplevelse d. 29 oktober. Aftenen vil være dedikeret til en række kortfilm, der vil blive vist samlet under overskriften Outdoor Moments.

 

Selvom ski og surf er vores omdrejningspunkt her på Riders, sætter vi pris på at blive præsenteret for andre sportsgrene, der skruer op for adrenalinen. Publikum vil hele aftenen blive præsenteret for en række inspirerede film om trailløb, ultraløb, klatring, ski, isklatring, MTB, BMX, whitewater kajak og undervandsjagt.

 

Hovedparten af filmene er danskproducerede, hvoraf mange har premiere på selve aftenen, og du vil kunne møde mange af folkene bag filmen på selve aftenen og få inspiration, hvis du selv går med en filmdrøm i maven.

 

Alle film, som vises på Outdoor Moments, deltager i opløbet om en række priser på Danish Adventure Film Festival, hvor vinderne afsløres ved det store D.A.F.F. Awardshow lørdag d.29. november i Cinemateket.

 

Bremen er verdensmanden Simon Spies’ gamle biograf, det er derfor et sted, hvor eventyret altid har fået plads til at blomstre. Arrangørerne håber derfor, at dette gamle historiske biografrum kan opbygge den perfekte stemning til en aften, hvor tilskuerne kan komme med på rejse ind i de eventyr, som findes både fjernt fra alfarvej og mere lokalt i den danske natur.

 

STED: Bremen Teater, København

Nyrupsgade 39-41, 1602 København V

Tidspunkt: 29. oktober 2014

Varighed: Ca. 3 timer

Billetter:http://www.billetnet.dk/event/BRM2910

Pris: 195 kr. (ekskl. gebyr)

Hashtag: #outdoormoments2014

Fotocredit: Martin Paldan

 

Tilbage til blog