Ny kampagne fra Douchebags sætter fokus på Hook-Up System

Med en ny dansk kampagne sætter Douchebags fokus på de stilrene taskers måske bedste feature, Hook-Up System.

Du kender det godt. Du skal skynde dig hen til toget og har selvfølgelig alt for meget bagage i 117 forskellige tasker med dig. Imens du iler mod toget, dasker taskerne rundt på kroppen og i farten taber du en af dem. Det er nu, hvis du skal nå det tog! En sidste spurt og du kommer i sidste sekund frem til døren og kan svedende træde ind i toget.

Douchebags Hook Up System med Nikolaj Vang 10
Nikolaj Vang triller afsted // Foto: Playground


Med Douchebags Hook-Up System undgås både sved og stress. Douchebags taskerne kobles nemt sammen. Du kan let og bekvemt trille af sted med alt din bagage i én hånd, en feature vi her på riders.dk redaktionen har nydt rigtig godt af når vi er på farten for at lave content.

douchebagstravel_NRT
På Riders.dk er Hook-Up systemet uundværligt når vi er på farten


Sæt forskellige Douchebags tasker sammen

Douchebags Hook-Up Systemet kommer i kraftige G-buckles i metal. De kobles nemt sammen, så alle dine Douchebags tasker kan køres rundt på én af de store Douchebags tasker med hjul; f.eks. The Big Bastard, The Douchebag eller The Aviator.

Douchebags Hook Up System med Nikolaj Vang 4
Kraftige G-buckles sørger for nem og holdbar montering // Foto: Playground
Douchebags Hook Up System med Nikolaj Vang 1
Kun fantasien sætter grænser for hvor mange tasker du kan sætte sammen // Foto: Playground 


Bliv selv ‘hooket-up’

Du kan finde det komplette udvalg af tasker på packyard.dk, og erhverve dig dine favoritter. På Riders.dk kører vi pt. også en konkurrence på vores Facebook-side, hvor du kan vinde en valgfri taske fra Douchebags. Deltag inden mandag d. 5/11 kl. 12.00 HER.

Tilbage til blog