Kom til Malk de Koijns 20 års jubilæum med Riders.dk og Playground Snow

 

Malk de Koijn har altid på en eller måde hængt sammen med det danske freestylemiljø. Nogle husker måske da de spillede til DM i Freestyleski tilbage i 2011 hvor de fik diskotek Melting og resten af Tignes by på det absolutte kogepunkt. Nu får du chancen for at opleve Malk igen sammen med Riders.dk og Playground Snow til en helt speciel pris.

 

Nu på fredag d. 15. August lægger Gjethuset i Frederikværk location til Tue Track, Geolo Geo og Blæs Bukki eneste udendørskoncert i år – en fejring af 20 år med Malk de Koijn på pladen. Og Blæs Bukki lægger ikke skjul på at man godt kan forvente noget ekstra på fredag:

 

 

“Vi glæder os til at markere milepælen på 20 år. Og da det er en speciel ting for os, tænker vi koncerten anderledes end ellers”

 

 

Oven i hatten kommer Eaggerstunn og Marvelous Mosell ligeledes forbi og giver gæsteoptræden, og Malk håber at se en del fra freestylemiljøet, da dette altid har haft en særlig plads i trioens hjerte.

 

 malk_tignes2Stemningen var på kogepunktet da Malk spillede til DM i Freestyleski 2011 – deres eneste koncert det år…

 

Derfor har Malk i samarbejde med Riders.dk og Playground Snow sørget for at freestylemiljøet har mulighed for at få billetter til koncerten til en specialpris på blot 250,- kroner.

Så nu gælder det om at rydde kalenderen på fredag og sætte kurs mod Frederiksværk – det bliver uden tvivl en uforglemmelig aften! Vi ses!

 

 

Køb billet til special pris lige HER.

Læs mere om koncerten og find praktisk info lige HER.

 

 

Tilbage til blog