Kom til Distortion Nørrebro med Riders.dk

Selvom sommervarmen for længst er trukket over det danske land og Distortion banker hastigt på døren, forsvinder lysten til at se sine bedste ski- og snowboardhomies aldrig. Riders.dk ved hvor du skal finde dem i morgen når københavnerfestivallen skydes i gang på Nørrebro.

 

Distortion har vokset sig til en enorm størrelse de sidste år og det kan efterhånden være svært at danne sig et overblik over hvilke scener man skal tage til. Men hvis man er fra ski- og snowboardmiljøet er der ingen tvivl i år. Livstilsbutikken Packyard som udspringer fra netop samme miljø har sammen med Hooha, allieret sig og skabt #Stayloud scenen på Elmegade. Riders.dk inviterer hermed alle læsere til at kigge forbi til Nørrebros fedeste gadefest og har også sørget for ekstra gode tilbud på drinks til ganen (se i bunden af artiklen).

 

Musikken bliver også af bedste kaliber og tæller blandt andet navne som DJ Emil Lange, Joakim Skovbjerg og Tue Track som er alle skiløbere og har spillet til DM, Springsession, Rad Film Film Battle, Playgroud Fridays og mange andre ski- og snowboard arrangementer gennem årene. Det hele går ned på Elmegade i morgen, onsdag d. 1. juni. Distortion gadefesten starter kl. 16.00 og varer frem til cirka kl. 22.

 

Location

Packyard, Elmegade 22, 2200 København N

packyard fest

 

Line up

Kl. 16-17: DJ John Vincent
Kl. 17-18: High Graid (UK)
Kl. 18-19: Tue Track The Official
Kl. 19-20: Oh Boy!
Kl. 20-21: Joakim Skovbjerg
Kl. 21-22: Emil Lange

 

Halv pris på Dark&Stormy til Riders.dk

Selvom der er langt fra en Distortion scene til vinterens parker og pudder, har arrangørerne ikke glemt kærligheden til det danske ski- og snowboardmiljø. Sammen med Riders.dk har de nemlig hevet et herligt tilbud op af hatten til dets læsere. Blot nævn ”Riders.dk” i baren og du får en Dark&Stormy drink til blot 25 kr. i stedet for 50 kr. Tilbuddet gælder så længe lageret haves.

 

Husk at tilmelde dig eventet på facebook lige HER.

 

Vi ses i morgen til at brag af en fest!

 

 

Tilbage til blog