Danmarks svar på "Lords of Dogtown"

Jacob Gaard aka mr. Pimpalot

Du er vinder af Pimp a Rider konkurrencen i samarbejde med Freestyle Academy. Ved hjælp af 827 likes på Riders.dks facebook kan du rejse med FSA til Hintertux i uge 42. Jacob dystede imod Claus Berg, der havde indsendt et steeze foto, men han måtte se sig besejret.

Tillykke til Jacob og rigtig god tur. Se mere om  Freestyle Academy.

Du kan læse Jacobs mail til redaktionen

Cheers Riders.dk!

Jeg hedder Jakob Gaard, er 18år gammel og bor i Solbjerg nær Århus.

I stedet for at nappe et billede fra skiferie albummet, har jeg gjort som i har sagt, og fået (dog ikke min mor), men min ven til at knipse et billede. Mit indsendte foto er taget lige til grænsen, for der har desværre listet sig en testikel ind i billedet, men det ser jeg som ægte pimp-style. Jeg har også sendt en  censureret udgave, bare for god stils skyld

Jeg har aldrig været  på camp, fordi jeg altid har været på sommerferie med mine forældre til varmere destinationer, men ved rigtig meget om Freestyle Academy, og har altid ønsket mig at komme af sted! Og nu hvor jeg ikke har råd til at tage af sted på andre tidspunkter, da jeg går i gymnasiet med en tynd SU, så satser jeg det hele butikken på konkurrence!!

Er super stoked, for det lyder dåååub!!!

Herre Kærlig hilsner

Jakob Gaard AKA mr. Pimpalot!


Tilbage til blog